Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalı Çapkı’nından büyük ifşa! Hasta olan Seyran değil bakın kim…

Yalı Çapkını dizisinin sevilen ve bilinen ismi Seyran ile ilgili yaşanan gelişmelere devam ediliyor.

Yayın Tarihi: 09.05.2024 11:55
Güncelleme Tarihi: 09.05.2024 11:55

Yalı Çapkı’nından büyük ifşa! Hasta olan Seyran değil bakın kim…

Bu sezonun en çok sevilen ve beklenen dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını dizisi son bölümünde yaşananlar seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Seyran'ın hastalığının teşhis sahnesi ağızları açık bıraktı. 

Yalı Çapkını dizisi seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Fakat son bölümde yaşanan gizemli sahneler seyirciler arasında tartışmaya sebep oldu. Seyirciler Seyran karakterinin hastalığını araştırmaya başladı. 

Seyran Ölecek Mi?

Seyran

Yalı Çapkını son bölümde Seyran'ın ölümcül hastalığa yakalanmasının ortaya çıkması seyircinin dikkatini çekti. Sosyal medyada yapılan yorumlar kapsamında seyirciler Seyran'ın diziden çıkacağını düşünmeye başladı. Fakat sosyal medyada yapılan yorumlar ve seyircilerin fark ettiği detaylar aslında bu hastalığın Pelin için olduğunu ortaya çıkardı. 

Seyirciler tarafından Pelin karakterinin adı görülünce önümüzdeki sezonda Buçe Buse Kahraman'ın olmayacağı düşünülmeye başlandı. Pelin karakterinin gelecek sezonda dizide olmayacağı bu hastalığın ortaya çıktığının göstergesi oldu.