Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

T3 Vakfı Başkanı Hıdır: 'Mavi Vatan' Temalı Etkinlik Eşsizdir

T3 Vakfı Başkanı Hıdır, dünyada 'Mavi Vatan' benzeri bir etkinlik olmadığını belirtti.

Yayın Tarihi: 30.08.2025 12:12
Güncelleme Tarihi: 30.08.2025 12:12

T3 Vakfı Başkanı Hıdır: 'Mavi Vatan' Temalı Etkinlik Eşsizdir

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır'dan Önemli Açıklama

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Elvan Kuzucu Hıdır, "TEKNOFEST Mavi Vatan" etkinliğinin dünyada eşi benzeri olmadığını vurguladı. Hıdır, bu etkinlik sayesinde denizcilik alanında hem yarışmalar düzenleneceğini hem de farklı faaliyetlerin gerçekleştirileceğini ifade etti.

Etkinliğin, deniz ve teknoloji alanındaki yenilikleri bir araya getirdiğini belirten Hıdır, bunun dünya çapında önemli bir ilk olduğunun altını çizdi. Türk denizciliğine ve teknolojiye katkı sağlama amacı güden etkinlik, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı)...

Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) yürütücülüğünde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen "TEKNOFEST Mavi Vatan", İstanbul Tersanesi Komutanlığında devam ediyor. Bu yıl ilk defa düzenlenen "TEKNOFEST Mavi Vatan" kapsamında AA standını ziyaret eden Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Elvan Kuzucu Hıdır, açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı)...