Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Umut Evirgen Alina Boz çifti ayrılıyor mu? Çift hakkında akla gelmeyecek iddialar

Aralık 2023’te evlenen Alina Boz ve Umut Evirgen çifti ayrılıyor mu? İddialara hem Alina Boz hem de Umut Evirgen'den yanıt geldi...

Yayın Tarihi: 05.05.2024 10:15
Güncelleme Tarihi: 05.05.2024 10:15

Umut Evirgen Alina Boz çifti ayrılıyor mu? Çift hakkında akla gelmeyecek iddialar

Ünlüler dünyasının güzel kadınlarıyla olan birliktelikleriyle sık sık gündeme gelen Umut Evirgen, bu sefer de Aralık 2023’te evlendiği eşi Alina Boz ile ayrılık iddialarıyla konuşuldu. Alina Boz ve Umut Evirgen’in ayrılık iddialarının güçlenmesi üzerine ilk açıklama Evirgen’den geldi. Sert tepki gösteren Evirgen’in yanı sıra Alina Boz’un çıkışı herkesi şaşırttı. 

Uzun yıllar Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşayan Boz, ayrıldıktan 16 gün sonra yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Yönetmen Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlayan Boz, 5 aylık bir birlikteliğin ardından 2 Aralık Cumartesi günü evlendi. Düğün ise adeta ünlüler geçidi gibiydi. 

alina boz

Fatih Terim, Özge Özpirinçci, Burak Can ve Cemre Beygüven’in nikah şahidi olduğu törenin ardından gündemden bir türlü düşemeyen çift, bu sefer de boşanma iddialarıyla anıldı. 

5 aylık evliliklerinde sık sık gündem olan Evirgen-Boz çifti, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. İlk kez konuya yönelik açıklama yapan Boz, basın ekibinden ricada bulundu. 

alina boz

Evliliğin çok iyi gittiğini ve her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Alina Boz, tek başına görüntü vermek istemediğini, kocasıyla çekilmek istediğini şöyle ifade etti: 

"Her şey yolunda. Evlilik çok iyi gidiyor. Sizden ricam var; beni artık ne olur tek çekmeyin, benim bir kocam var. Onunla çekerseniz sevinirim."

Umut Evirgen sert çıktı! 

Alina Boz’un aksine iddialara sert bir çıkış yapan Evirgen, dolaşan haberleri “saçma sapan” olarak tanımladı. Haberin asılsız olduğunu ve çok mutlu olduklarını ifade eden ünlü yönetmen, bu tür haberlere itibar edilmemesi gerektiğini durumun canını sıktığını kaydetti:

umut evirgen

"Arkadaşlar kim olduğunu bilmiyorum ama internette saçma sapan haberler dolaşıyor. 'Umut ve Alina boşanıyor! Bu evlilik yürümez' gibi saçma sapan…Böyle haberlerin aslı yok, biz çok mutluyuz. Bu tür haberlere itibar edilmesin, görünce canım sıkılıyor.”