DOLAR
42,59 -0,05%
EURO
49,54 0,1%
ALTIN
5.751,9 -0,22%
BITCOIN
3.859.326,38 0,08%

T3 Vakfı heyeti Edremit MYO’yu ziyaret etti: TEKNOFEST çalışmaları görüldü

T3 Vakfı Balıkesir ekibi, Edremit Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek TEKNOFEST kapsamında öğrenci katılımı, projeler ve ortak çalışma takvimi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yayın Tarihi: 10.12.2025 13:27
Güncelleme Tarihi: 10.12.2025 13:27

T3 Vakfı heyeti Edremit MYO’yu ziyaret etti: TEKNOFEST çalışmaları görüldü

T3 Vakfı ve Edremit Meslek Yüksekokulu arasında TEKNOFEST görüşmesi

Öğrenci katılımı ve ortak proje planlaması ele alındı

Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi Gökhan Tanaydın ve beraberindeki heyet, Edremit Meslek Yüksekokulu (MYO)nu ziyaret ederek TEKNOFEST süreçleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda, MYO Müdürü Prof. Dr. Selami Selvi tarafından karşılanan heyet ile öğrencilerin TEKNOFEST’e katılımını destekleyecek çalışmalar, yürütülebilecek proje fikirleri ve planlama aşamaları ayrıntılı şekilde konuşuldu.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda, önümüzdeki dönem için ortak bir çalışma takvimi oluşturulması konusunda görüş birliğine varıldı ve iş birliğinin çerçevesi belirlendi.

Edremit Meslek Yüksekokulu tarafından ziyaret nedeniyle T3 Vakfı Balıkesir ekibine teşekkür edildi.

TÜRKİYE TEKNOLOJİ TAKIMI (T3) VAKFI BALIKESİR İL TEMSİLCİSİ GÖKHAN TANAYDIN VE BERABERİNDEKİ...

TÜRKİYE TEKNOLOJİ TAKIMI (T3) VAKFI BALIKESİR İL TEMSİLCİSİ GÖKHAN TANAYDIN VE BERABERİNDEKİ HEYET, TEKNOFEST SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞMEK ÜZERE EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU’NU (MYO) ZİYARET ETTİ.

TÜRKİYE TEKNOLOJİ TAKIMI (T3) VAKFI BALIKESİR İL TEMSİLCİSİ GÖKHAN TANAYDIN VE BERABERİNDEKİ...

Yazar
EDİTÖR

Gizem Şener

Merhaba, ben Gizem Şener. 24 yaşındayım, İzmir. itibarhaber.com Gündem için kültürel gündemi ve toplumsal değişimleri yazıyorum. Sanatın, sosyolojinin ve gündelik yaşamın siyasete etkisini inceliyorum. Ekibin en entelektüel üyesi olduğumu söylerler.