Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

O hattı kullananlar DİKKAT! 1500 TL iade edilecek

Türk Telekom müşterileri için müjdeli bir gelişme yaşandı! Türk Telekom, Akbank ile ortaklaşa düzenlediği yeni bir promosyon dahilinde, mobil ve internet kullanıcılarına yönelik olarak 1500 TL'ye varan geri ödeme fırsatı sunacağını açıkladı. Bu kampanya, aboneler için oldukça avantajlı geri iadeler vaat ediyor.

Yayın Tarihi: 03.05.2024 14:21
Güncelleme Tarihi: 03.05.2024 14:21

O hattı kullananlar DİKKAT! 1500 TL iade edilecek

Akbank, Türk Telekom abonelerine hoş bir sürpriz yaparak yeni bir kampanya açıkladı. Bu kampanya kapsamında, Akbank ile bankacılık ilişkisi kurup Türk Telekom hizmetlerini kullanan müşterilere, 1500 TL'ye kadar geri ödeme imkanı tanınıyor. Bankanın belirttiğine göre, "1040TURKTELEKOM" kodunu kullanarak Akbank'a yeni katılan ve Türk Telekom'un mobil ya da sabit internet hizmetlerini otomatik ödeme talimatı ile ödeyen aboneler, üç ay boyunca her ay 500 TL geri alarak toplamda 1500 TL nakit iadenin sahibi olabilecekler.

Akbank ve Türk Telekom'dan Heyecan Verici Bir İş Birliği

18 Mart'tan itibaren 31 Mayıs 2024'e kadar sürecek olan bu özel kampanya, "1040TURKTELEKOM" kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasına yeni kaydolan ve Akbank ile ilk defa müşteri ilişkisi kuran kişilere yönelik. Kampanya boyunca, Türk Telekom'un mobil veya ev internet hizmetlerinin faturalarını Akbank'ın mevduat hesaplarından ya da kredi kartlarından otomatik ödeme talimatı vermek suretiyle ödeyen aboneler, aylık en fazla 500 TL olmak üzere toplamda 1.500 TL'ye varan nakit iade fırsatından faydalanabilecekler.

Akbank'tan Türk Telekom Müşterilerine Özel Fırsat

Bu cazip promosyon, "1040TURKTELEKOM" promosyon kodu ile Akbank Mobil'den hesap açan ve Türk Telekom'un mobil veya ev internet aboneliğini kullanan kişilere açık. 18 ile 80 yaş arasındaki bireyler kampanyadan yararlanabilir. Nakit iade, Türk Telekom hattı ya da ev interneti için verilen otomatik ödeme talimatlarıyla ödenen faturalar karşılığında verilecek. Fatura ödemesinin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk on iş gününde, uygun müşterilerin Akbank'taki TL cinsinden vadesiz hesaplarına nakit olarak aktarılacak bu ödül, kampanya koşullarını sağlayan herkese sunuluyor.

akbank kampanya

Akbank, Türk Telekom'un otomatik ödeme düzenlemesine katılan müşterilerine özel bir promosyon sunuyor. Bu teklif, vadesiz mevduat hesapları veya kredi kartları aracılığıyla Türk Telekom faturalarını ödeyen kullanıcılara yöneliktir. Aylık fatura tutarı 500 TL'yi geçerse, müşterilere her ay için en fazla 500 TL nakit geri ödeme yapılacak. Fatura 500 TL'den az ise, ödenen tutar kadar geri ödeme alınabilecek. Müşteriler, birden çok Türk Telekom hattı veya ev internet aboneliğini bu otomatik ödeme planına dahil edebilir ve toplam geri ödeme miktarı, ödenen fatura toplamına göre belirlenecektir. Kampanya boyunca, her müşteri aylık maksimum 500 TL ve toplamda 1.500 TL'ye kadar nakit geri ödeme kazanabilir.

Akbank ve Türk Telekom'un Ortak Otomatik Ödeme Teşviki

Mart ayında Türk Telekom mobil veya ev internet hizmetleri için otomatik ödeme talimatı veren Akbank müşterileri için düzenlenen bu kampanya, ilk incelemelerin 1 Nisan 2024'te yapılacağı bir promosyondur. Nisan ve Mayıs aylarında verilen talimatlar için ilk incelemeler sırasıyla 1 Mart ve 1 Haziran 2024'te yapılacak. 18 Mart'tan 31 Mayıs 2024'e kadar Akbank Mobil uygulaması üzerinden bir hesap açıp otomatik ödeme talimatı veren müşterilere, ilk talimatın ardından gelen ayın ilk on iş gününde nakit geri ödeme bonusları doğrudan vadesiz TL hesaplarına yatırılacak.

türk telekom kampanya

Akbank'ın Türk Telekom faturaları için sunduğu nakit geri ödeme planının zaman çizelgesi şu şekildedir: Mart ayı içerisinde verilen otomatik ödeme emirleri sonucunda, Nisan ayının başındaki ilk on iş gününde; Nisan'da verilen emirler için Mayıs'ın ilk on iş gününde; ve Mayıs'ta verilen emirler için Haziran'ın ilk on iş gününde, müşterilerin belirtilen TL cinsinden vadesiz hesaplarına iadeler yatırılacaktır. Bu nakit bonuslar, sadece uygun hesap sahiplerine tahsis edilecektir. Müşteri, eğer ilk ayda talimatı verip sonrasında iptal eder ve fatura otomatik olarak ödenmezse, nakit bonus iadesi gerçekleştirilmeyecektir. Fatura talimatı iptal edilmemişse, kampanya boyunca devam eden aylar için de ödeme denetimi yapılacaktır.

Akbank ve Türk Telekom'un Kampanya İle İlgili Önemli Hatırlatmaları

Müşteriler, eğer otomatik fatura ödeme talimatlarını iptal ederlerse veya faturalarını kendileri öderlerse, nakit geri ödeme kampanyasından yararlanamayacaklardır. Bu özel teklif, sadece Türk Telekom'un mobil ve ev internet hizmet faturaları için geçerlidir ve diğer otomatik ödemeler bu promosyonun dışındadır. Akbank Mobil aracılığıyla hesap açan ve kurye hizmeti kullanarak 30 Haziran 2024'e kadar gerekli evrakları bankaya ileten müşteriler, kampanyadan faydalanabileceklerdir. Ancak, bu tarihten sonra evrak işlemleri tamamlananlar için kampanya avantajları geçerli olmayacaktır. Ayrıca, Akbank T.A.Ş. ve Türk Telekom, kampanyayı herhangi bir zamanda durdurma, sonlandırma veya şartlarında değişiklik yapma hakkını kendilerinde saklı tutarlar.