Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

O hatta sahip olanlara son dakika sürprizi! 400 TL hediye para veriliyor

Garanti BBVA, Vodafone hat sahiplerine özel bir kampanya duyurusu yaptı. Bankanın yeni promosyonu kapsamında, Garanti BBVA ile bankacılık hizmetlerini kullanan Vodafone aboneleri, cazip bir fırsattan yararlanacak. Kampanyaya katılan Vodafone müşterileri, bankanın belirlediği koşulları yerine getirerek 400 TL bonus kazanma şansını yakalayacak.

Yayın Tarihi: 09.05.2024 08:55
Güncelleme Tarihi: 09.05.2024 08:55

O hatta sahip olanlara son dakika sürprizi! 400 TL hediye para veriliyor

Garanti BBVA, Vodafone ile güçlerini birleştirerek müşterilerine özel bir promosyon sunuyor. Bankanın sağladığı bilgilere göre, Vodafone Happy/Fırsatlar Dünyası üzerinden alınan bir promosyon kodu ile Garanti BBVA Mobil'e yeni katılan müşterilere 300 TL değerinde hediye çeki verilecek. Bunun yanı sıra, Bonus kart kullanıcıları da Vodafone'un 'Her Şey Yanımda' servisine yapacakları 400 TL'lik harcamalar için ekstra 400 TL bonus kazanma fırsatını yakalayacak.

Garanti BBVA ve Vodafone'dan Müşterilere Özel Fırsat!

Garanti BBVA, Vodafone müşterilerine yönelik bir kampanya başlattığını duyurdu. 2 Mayıs'tan 31 Mayıs 2024'e kadar sürecek olan bu kampanya, Vodafone Happy/Fırsatlar Dünyası üzerinden alınacak bir promosyon kodu ile Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip, ilk kez Garanti BBVA müşterisi olacak bireyleri kapsıyor. Promosyon kodunu uygulamada belirtilen adımları takip ederek giren kullanıcılar, Vodafone Yanımda uygulamasındaki Her Şey Yanımda online alışveriş platformunda 301 TL ve üzeri alışverişler için geçerli olacak 300 TL değerinde hediye çeki kazanma şansına sahip olacaklar. Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için Vodafone abonesi olmak yeterli.

vodofone

Garanti BBVA ve Vodafone'dan Müşterilere Özel Hediye Çeki Fırsatı!

Garanti BBVA'nın mobil uygulaması ve internet bankacılığı servisinde yer alan 'Kampanyalar' bölümünden, Vodafone kullanıcıları için sunulan 'Her Şey Yanımda' hediye çeklerine erişim mümkün olacak. Müşteriler, bu bölüme uygulamadaki 'çan' simgesi ve sonrasında 'hediye paketi' ikonu üzerinden ulaşabilirler. Hediye çekleri, talep edildikten sonra üç gün içinde hesaplara tanımlanacak.

Bu özel hediye çekleri, kişiye özel olarak üretilmiş olup, 15 Haziran 2024 saat 23:59'a kadar geçerli olacak. Belirtilen süre içinde kullanılmayan çeklerin geçerliliği sona erecek.

Garanti BBVA müşterisi olan ve kampanya kodunu aktive eden kullanıcılar, 300 TL değerindeki hediye çekinin yanı sıra, Bonus kredi kartı için başvuruda bulunup kartları onaylandığında, Vodafone Yanımda uygulamasındaki 'Her Şey Yanımda' alışveriş platformunda yapacakları ilk 400 TL'lik alışverişle 400 TL bonus kazanacaklar. Bu bonus, 'Her Şey Yanımda' platformundaki tüm satış noktalarında geçerli olacak.

garanti bankası

Garanti BBVA ve Vodafone'dan Elektrikli Kampanya: Bonus Kart Sahiplerine Müjde!

Garanti BBVA ve Vodafone, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Bonus kart sahipleri, 31 Mayıs 2024'e kadar kartlarını alıp, 10 Haziran 2024'ten önce ilk alışverişlerini yaparak bu kampanyadan yararlanma şansına sahip olacaklar. Kampanya kapsamında verilecek 400 TL bonus, 15 Haziran 2024 tarihinde hesaplara tanımlanacak ve 16 Haziran ile 16 Temmuz 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Kullanılmayan bonuslar 17 Temmuz'da iptal edilecek.

Hediye çekleri nakde çevrilemez ve satılamaz. Ayrıca, bir müşteri kampanya süresince yalnızca bir kez hediye çeki kazanabilir. Bu çekler, Vodafone Yanımda uygulamasındaki 'Her Şey Yanımda' alışveriş platformunda geçerli olup, altın ve kuyum haricindeki tüm ürünlerde kullanılabilir. Her alışverişte sadece bir hediye çeki kullanılabilir ve bu çekler bölünemez.

İptal ve iade durumlarında, indirim uygulanmayan tutar üzerinden geri ödeme yapılacaktır. 18 yaş altı bireyler bu kampanyadan faydalanamaz. Ürünlerdeki hatalar, ayıplar veya teslimatla ilgili sorunlardan Garanti BBVA veya Vodafone sorumlu tutulamaz. Garanti BBVA ve Vodafone, kampanya şartlarını ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.