Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Montları hazırlayın! O illere kuvvetli yağmur geliyor: Saat uyarısı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama kapsamında o illere yağmur geleceği uyarısı yapıldı. Yapılan uyarı tüm vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. Eğer siz de dışarı çıkacaksanız o tarihlerde mutlaka mont almalısınız.

Yayın Tarihi: 12.05.2024 07:28
Güncelleme Tarihi: 12.05.2024 07:28

Montları hazırlayın! O illere kuvvetli yağmur geliyor: Saat uyarısı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama kapsamında, yoğun yağmur uyarısı yapıldı. Bu durum nedeniyle söz konusu illerde kuvvetli yağmur beklenmektedir. Vatandaşlarımızın dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları önem arz etmektedir. Eğer dışarı çıkmayı planlıyorsanız, mutlaka bir yağmur montu edinmelisiniz. Saat uyarısı da yapıldığına göre, akşam saatlerinde de yağmur beklenmektedir. Sağlığınız ve konforunuz için montlarınızı hazırlamayı unutmayın!

Özellikle Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde mevsim normallerinin altında bir sıcaklık olacağı ve bu sıcaklığa maruz kalacak kişilerin de dikkat etmesi gerektiği uyarısı geldi. Gelen uyarı kapsamında da vatandaşların yoğun yağışa maruz kalmaması için dikkatli olması gerektiği uyarıldı. 

Hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama kapsamında kuvvetli yağmur uyarısı yapılan illere dikkat! Yakın tarihlerde yağmurun etkisi altında olabileceğiniz belirtiliyor. Eğer dışarı çıkmayı planlıyorsanız, mutlaka yanınıza bir mont almayı unutmayın. Sağlığınızı ve konforunuzu düşünerek, yağmurlu günler için hazırlıklı olun. İhtiyacınız olabilecek tüm ekipmanları şimdiden hazırlayın ve yağmura karşı önlem alın. Güvenli ve sağlıklı bir şekilde dışarı çıkabilmek için montları hazırlayın ve uyarıları dikkate alın!