Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Market alışverişini bu kartla yapan yaşadı! 500 TL para iadesi yapılacak

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! O kartla market harcamasına 500 liralık promosyon başlattı! Detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 12.05.2024 06:45
Güncelleme Tarihi: 12.05.2024 06:45

Market alışverişini bu kartla yapan yaşadı! 500 TL para iadesi yapılacak

Ziraat Bankası, banka kartı sahiplerine yönelik bir duyuru yaptı. Bankkartla yapılacak market harcamasına 500 lira verilecek. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI'NDAN KAMPANYA

Mayıs ayı promosyonu kapsamındaki market promosyon detayları sizlerle paylaşıldı. Bu nedenle promosyon kapsamında kartınıza 500 lira yüklenecektir. Bankkart kampanyası en çok konuşulan konulardan biri. Ziraat Bankası'ndan alınan bilgiye göre, Bankkart'la anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküterilerde aynı anda yapılacak her bin lira ve üstü alışverişe 50 lira ödül verilecek. ne demek. Promosyon 1 Mayıs - 31 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında geçerlidir. Kampanyaya katılımın Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr üzerinden ya da MARKET500'e yazıp 4757'ye SMS gönderilerek yapılması gerekmektedir. Kampanyadan yararlanmak için satın almadan önce promosyona katılmanız gerekiyor. Kampanyaya katılan müşterilerimiz kampanya dönemi boyunca market, bakkal, kasap, manav ve şarküterileride gerçekleştirecekleri her bin lira ve üstü alışverişlerinde 50 TL olmak üzere toplam 500 TL Bankart lira kazanabilirler. İşlemlerin Bankkart üye işyerlerinde ve Bankkart POS'ta yapılması gerekiyor. Kampanyadan yalnızca aynı gün aynı işyerinde yapılan ilk işlemler faydalanabilir. 

Ziraat Bankası'ndan Müjde

E-ticaret işlemleri kampanyaya uygun değildir. Promosyon şartlarını karşılayan müşterilerin kartlarına Bankkart Lirası anında yüklenecek. Bir müşterinin kampanya süresi boyunca kazanabileceği Bankkart Lirası maksimum tutarı 500 TL'dir. Kazandığınız banka kartı lirasını, fatura tarihine kadar istediğiniz zaman banka kartıyla yapacağınız alışverişlerde kullanabilirsiniz. Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart bedava ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir. Kampanyaya yalnızca ilk kez kart sahipleri katılabilir. Kartlara yapılan transferler promosyona uygun değildir. Nakit çekme, ön provizyon, iade, iptal ve banka kartı lira işlemleri dahil değildir. Promosyon döneminde yapılan işlemin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankart lirası iade edilecektir. Bankkart kumbaranızda yeterli Bankkart lirası olmaması durumunda kalan tutar ekstrenizden düşülecektir.