Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Günde bir bardak içen tuvaletten çıkamayacak! 1 tane tıkanık bağırsak bile kalmayacak

Her gün bir bardak tüketerek bağırsaklarınızı temizleyebilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 10.05.2024 11:35
Güncelleme Tarihi: 10.05.2024 11:35

Günde bir bardak içen tuvaletten çıkamayacak! 1 tane tıkanık bağırsak bile kalmayacak

Günde bir bardak içmek yetiyor! Bağırsaklarınız hiç olmadığı kadar hızlı çalışacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRAN O KARIŞIM

Kayısının kaynatılmasıyla yapılan kayısı hoşafı insan sağlığına birçok fayda sağlıyor. Kayısı hoşafı içinde olan lif sayesinde sindirim sistemini dengeler, kabızlığı engeller ve bağırsak sağlığına iyi gelir. Kayısının içinde yüksek oranda antioksidan olduğu için vücuttaki serbest radikallerle savaşır ve hücresel hasarı engelleyerek insan sağlığına olumlu etki yaratır. Aynı zamanda meyve C vitamini anlamında da zengindir ve C vitamini bağışıklık sistemini destekler, cilt sağlığına iyi gelir ve stresle mücadele edilmesini sağlar. 

kayısı hoşafı faydaları

İçinde olan demir oranı sayesinde vücuttaki eksik demir karşılanır. Kayısı potasyum minerali anlamında da zengindir, vücuttaki sıvı dengesi düzenlenir, kan basıncı dengelenir ve kas fonksiyonlarına iyi gelir. Aynı zamanda kayısı hoşafı düşük kaloriye sahip olduğu için kilo verme süreçlerinde de rahatlıkla tüketilebilir. Kayısı hoşafının içinde su içeriği yüksek olduğu için vücudu hidrate edebilir ve sıcak havalarda ya da egzersizlerden sonra vücudun ihtiyacı olan suyu karşılar. Kayısı vücutta yer alan toksinlerin atılmasını sağlar, içinde olan lif sindirim sistemine ve bağırsaklara iyi gelir. Kayısı hoşafı doğal tatlandırıcı ve koruyucu içermeyen içecektir. Ancak eğer alerjik bir bünyeniz ya da bir hastalığınız varsa doktorunuza danışmadan tüketmemeniz öneriliyor.