Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dolar altın alanlar dibi boylayacak! İslam Memiş’ten yatırımcıyı perişan eden açıklama

Altın uzmanı İslam Memiş TL'si olanlara müjdeli verdi. Aynı zamanda dolar ve Altın sahiplerini uyardı.

Yayın Tarihi: 10.05.2024 11:37
Güncelleme Tarihi: 10.05.2024 11:37

Dolar altın alanlar dibi boylayacak! İslam Memiş’ten yatırımcıyı perişan eden açıklama

Altın uzmanı İslam Memiş yaptığı tüm açıklamalar ile oldukça dikkat çeken bir yorumcudur. Yaptığı son açıklama ile altın ve dolar sahibi olanlara “satış yapmayın” uyarısı verdi. Bu uyarı ile dolar ve Altın yatırımcıları satın alma konusunda elleri çabuk tutmalı. Son dönemde düzenli ve ufak düşüşler yaşatan altın fiyatları artış mı yaşayacak? Sorusu akıllara geldi.

Dolar altın alanlar dibi boylayacak! İslam Memiş’ten yatırımcıyı perişan eden açıklama

Dolar Sahipleri Sakın Satmayın!

Altın Yatırımının yanı sıra dolar içinde açıklama yapan İslam Memiş yatırım yapacakları uyardı. Özellikle dolar gibi dalgalanma yaşayan para birimlerine yatırım yapılırken çok dikkatli olunmasını belirtti. Yaptığı açıklamalarda altın için yakın zamanda bir kırılma noktasının olmadığını belirtirken dolar sahiplerine de uyarı da bulundu. Altında çok yüksek bir dalgalanma olmasa dahi günlük olarak ufak hareketlenmeler yaşayabilir. Ancak dolar kuru çok hızlı ve etkili değişiklikler yaşayabilir.

Yatırımcılar Satışa Çok Dikkat Edin!

Dolar satışı yapılması durumu oldukça dikkat çekerken yaşanacak diğer tüm durumlar için dikkatli olunması gerekiyor. Eğer İslam Memiş tahmini doğru çıkar ise dolar kuru son zamanların en yüksek fiyatına ulaşabilir. Bu durum ise özellikle elinde olan dolarları satanlar için kötü bir durum olacaktır. Yatırım yapacaklarını dikkatli ve öz verili çalışması da önerilir.