Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Başvurmayan ah vah edecek! Devletten karşılıksız 29.000 TL nakit destek sürprizi!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik, kimlik kartları ile başvurabilecekleri özel bir ek ödeme planı açıklandı. 4-9 Mayıs tarihlerinde yapılacak başvurularla, uygun görülen kişilere 29.000 TL'lik nakit yardımı yapılacak. İşte bu programın ayrıntıları...

Yayın Tarihi: 11.05.2024 07:47
Güncelleme Tarihi: 11.05.2024 07:47

Başvurmayan ah vah edecek! Devletten karşılıksız 29.000 TL nakit destek sürprizi!

Türkiye'de yaşayan vatandaşlar için devlet tarafından ilan edilen yeni bir ek ödeme planı, 4-9 Mayıs tarihleri arasında başvuru için açık olacak. Bu özel destek programına katılan bireyler, 29.000 TL'lik bir ek ödeme kazanma fırsatını yakalayacaklar. Başvuru sürecini tamamlayanların ödeme miktarları, doğrudan belirttikleri IBAN numaralarına transfer edilecek.

Vakıfbank ve Halkbank Üzerinden Ek Ödeme Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ek ödeme almak isteyen vatandaşlar için Vakıfbank ve Halkbank, belirlenen adımların takip edilmesini gerektiren bir başvuru süreci sunmaktadır.

Vakıfbank İle Başvuru Yapma Adımları

  1. Vakıfbank'ın internet sitesine erişim sağlayın.
  2. Ana menüde yer alan 'Başvurular' bölümüne giderek 'Ek Ödeme Başvurusu' linkini tıklayın.
  3. Açılan sayfada yer alan başvuru formunu dikkatlice doldurun ve IBAN bilginizi kontrol ederek girin.
  4. Başvurunuzun değerlendirilmesini bekleyin; onay almanız halinde, belirtmiş olduğunuz banka hesabınıza 29.000 TL aktarılacak.

vakıfbank

Halkbank Üzerinden Yapılan Ek Ödeme Başvurusu ve Devlet Destek Programı

Halkbank'ın internet portalına erişerek, ek ödeme programı için sunulan online formu doldurarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Formda yer alan kimlik bilgilerinizi ve iletişim detaylarınızı eksiksiz bir şekilde sağladıktan sonra, ödemenin transfer edileceği IBAN numaranızı ekleyip işleminizi tamamlayın. Başvurunuzun değerlendirilmesi sonrasında, onay almanız halinde hesabınıza 29.000 TL'lik destek ödemesi yapılacaktır. Bu devlet destekli program, vatandaşların finansal ihtiyaçlarına yardımcı olmayı amaçlamakta ve başvuru süreci oldukça basit adımlardan oluşmaktadır. Başvuru yapan herkes, belirlenen prosedürlere uygun olarak nakit desteğe kavuşma imkanı bulacaktır.