Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Akbank 100 bin TL nakit kesesini açtı! Kimlikle gelip imzayı atanın borcu sıfırlanacak

Borcu olan kişiler için Akbank tarafından müjde verildi. Akbank tarafından 100 bin TL borç kapatma kredisi verileceği duyuruldu. Yapılacak olan krediden faydalanmak için Akbank şubelerine, Akbank mobil şubeye ya da Akbank internet şubesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. İşte, krediden faydalanma adımları...

Yayın Tarihi: 14.05.2024 08:17
Güncelleme Tarihi: 14.05.2024 08:17

Akbank 100 bin TL nakit kesesini açtı! Kimlikle gelip imzayı atanın borcu sıfırlanacak

Akbank müşterileri, 100 bin TL nakit kredilerini borçlarını kapatmak için kullanabilirler. Bunun için kimliklerini yanlarında bulundurarak en yakın Akbank şubesine gidip imzalarını atabilirler. Bu işlem sonucunda borçları sıfırlanacak ve ödeme aşamaları tamamlanmış olacaktır. Bu fırsattan faydalanmak isteyenlerin hızlı davranmaları ve gerekli başvuruları yapmaları önemlidir. Akbank, müşterilerine destek olmaya devam ederek finansal sorunlarını en iyi şekilde çözmelerine yardımcı olmaktadır.

Bu kampanyadan faydalanmak isteyen borçlu müşterilerimiz, kimliklerini yanlarında getirerek Akbank şubelerine başvuruda bulunabilirler. İmzalarını atarak borçlarını sıfırlayabilir ve 100 bin TL borç kapatma kredisinden yararlanabilirler. Kampanya detayları ve başvuru şartları için Akbank internet sitesini ziyaret edebilir ya da en yakın Akbank şubesine başvurabilirsiniz. Unutmayın, borçlarınızı sıfırlamak için size sunulan bu fırsatı kaçırmayın!

para kredi

Akbank borç kapatma kredisi için kimlikle gelip imzayı atanların borcu sıfırlanacak. Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için en yakın Akbank şubesine başvurabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın ve borçlarınızı kapatmak için hemen harekete geçin! Bu kampanyadan faydalanmak isteyen borcu olan müşterilerimiz, Akbank şubesine gelerek kimlik belgesiyle doğrulama yapabilir ve imzalarını atabilirler. Bu işlem sonucunda borçları sıfırlanacaktır. Kampanya detayları ve başvuru süreci için Akbank şubelerine başvurabilirsiniz. Unutmayın, bu fırsattan yararlanmak için belirli koşulların sağlanması gerekmektedir.