DuyurularitibarHaber üyelerinin tümünü ilgilediren duyurulara ulaşabileceğiniz bir bölüm. Özellikle aktif bir site kullanıcısıysanız veya daha aktif olmak istiyorsanız sıklıkla ziyaret etmenizde fayda bulunan bir kısım.
selamun alekküm sitedeki kardeşlerim sizlerden affınıza sıgınarak bir kez daha yardımınıza ihtiyacım var . beyimin hastalıgı suresince RABBİMİM izni ile kuranı kerimden ve sizin gibi görmeden sadece ALLAH için yardımıma koşan dostlarımdan aldıgım. gücle bu imtahanı geciriyorum sizlerden rıcam beyinin tomografisi cekilecek haziran ayının 15de flimlerinin inş iyi cıkar onun için 1001 yasını şerif başladım bana yardımcı olurmusunuz ben bunu bitirebilirim ama istiyorumki belki sizlerden birisi RABBİMİN katında duası mubarektir oyüzden bana yardımcı olurmusunuz özellikle kurslarda oralarda okuyanlar seçilmiş insanlar bence RABBİM hepinizden razı olsun
Küçük ama inşallah bi katkım olur bir Yasini şerif okuyacağım...Allah (c.c.) hakkınızda hayırlısını ihsan eylesin...Derdi kederi sıkıntıyı sizlerden uzak eylesin, inşallah tez zamanda şifasına kavuşur...Rabbim yardımcınız olsun...hayırlı günler geceler...
RABBİM hepinizden razı olsun cemali ile şereflendirdiniz siz ne güzel dostlarsınız.elf daha yeni başladım. dualarınız benim için öyle kıymetliki garipislam kardeşim
The Following 2 Users Say Thank You to nurluyol2 For This Useful Post:
Rabbim yar ve yardımcınız olsun şafii sıfatıyla ellerinizden tutsun inş...Ben de bir yasin-i şerif okumak istiyorum..Rabbim Habibinin yüzü suyu hürmetine inş şifa verir..
The Following User Says Thank You to uhud72 For This Useful Post: